Stuga 17

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Hoppa till navigeringHoppa till sökStuga 17
logo
Grundat: 2018
Grundat: Luleå
Skola: Luleå tekniska universitet
Ordförande: Stugmästare
Aktiv förening? JaFöreningsinformation[redigera]

Stuga 17 är en kvasiförening i Luleå. Föreningen berstår mest av rymdare och andra studenter med mentala problem.


Hierarki[redigera]

Villa 17 - En gammal stugmedlem. Tycker det var bättre förr och är inte sena att påminna sittande stugmästerister om det.

Stugmästare - Ordförande för årets upplaga av föreningen.

Stugmästerist - Vanlig eller ovanlig stugmedlem.

Skjul - Aspirant till nästa års Stuga. Skjulet ser, lär och leker. Denne får eventuellt med tiden sin egen keps och hoodie om han/hon gör sig förtjänt av dem.


Föreningskläder[redigera]

En stugmästerists viktigaste ägodelar (utöver overallen) är dennes vita keps och vita hoodie. Kepsen bärs oftast med skärmen framåt och används icke som häfvinstrument. Varje stugmästerist får under årets gång inte ett kepsnamn. Då hoodien inbongas kan studenten officiellt kallas för stugmästierist och tar inte av den i studentsammanhang förrän denne avslutat sitt år eller hoppar ur föreningen. I det sistnämnda fallet eldas hoodien upp.


Ett stugår[redigera]

Följande aktiviteter utförs varje år av Stugan:

#Exclude: På uppdrag av Teknologkåren håller Stugan i en sittning för de alla studenter som inte blir inbjudna till #Include (a.k.a. alla icke-kvinnor och binära).

Caps: Vi capsar i en bastu.

Pussensittningen: En tackfest för gamla och nya stugmästerister för att fira att ingen har avlidit ännu.


Valvet[redigera]

Förutom att anordna tidigare nämnda aktiviteter har de även hand om Ekonomsektionens sektionslokal där de kränger quesadillas för ett hyggligt pris de flesta kvällar STUK har öppet. Till detta magiska ställe tar du dig till Studenternas hus. Leta efter den rosa dörren!

Länkar[redigera]