SUG

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Version från den 20 juli 2015 kl. 07.01 av Oxy (Diskussion | bidrag) (Medlemmar)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

SUG[redigera]

SUG-loggan
S.U.G. är S.U.G.
Delar av S.U.G. på Bonna


S.U.G. står för Skaras UmgängesGrupp och grundades 2012 som en kommitté inom Aktivitetsutskottet vid SLU Skara. Sedan dess har S.U.G. brutit sig loss och är nu en fristående phestreseförening vars medlemmar finns på flera olika orter. S.U.G. är en liten reseförening som aktivt reser på utlandsphester och som gärna delar med sig av sin glädje och gemenskap till andra likasinnade. Öppensinnighet och jämlikhet mellan alla är viktiga frågor för S.U.G. S.U.G. har inga specifika ovvar, även om S.U.G.are ofta ses bära på lila hängslebyxor är detta inte ett typiskt S.U.G.plagg. Vad som däremot är ett S.U.G.plagg är den mörka väst med S.U.G.loggan på som S.U.G.s medlemmar bär.

Vill man införskaffa sig ett S.U.G.-märke så får man också vara beredd på att få några sugmärken.. För att få ett S.U.G.-märke att pryda ovven med krävs det att man genomgår en S.U.G.-ritual, fråga gärna närmsta S.U.G.are vad det innebär.

Inte nog med att de reser runt till andra orter på andra föreningars tillställningar, S.U.G. anordnar ibland även sociala träffar med caps och andra ovvefestrelaterade lekar för att gynna och utveckla ovvekulturen på S.U.G.-gruppens egna verksamma orter. Till dessa träffar är alla välkomna och S.U.G. tar alltid med öppna armar emot långväga gäster. S.U.G. samlar också ihop information om andra föreningars aktiviteter som de länkar till på sin facebooksida SUG.


Vad som krävs för att få aspa till S.U.G., att bli en så kallad kallad sugling, finns att läsa på S.U.G.s facebooksida SSK SUG eller om man frågar en S.U.G.are. S.U.G.s aspning är av det snällare slaget och deras suglingar känns igen på de orangea skyddshjälmarna, de små krattorna och en kedja som suglingen ibland sitter fast i en S.U.G.are med.


S.U.G. med vänner arrangerade också för första gången en utlandsphest i Skara: Skara Vinterland! Denna episka tillställning gick av stapeln 6-8 december 2013.


Mail: sugmedvanner@gmail.com

Medlemmar[redigera]

S.U.G.are

Namn Smeknamn Poster inom S.U.G. Nuvarande Tidigare
Martina Jesus SUG-general VT-15 Vice SUG-general & Ekonomiansvarig VT-14 till VT-15
Tezz Oxymoron Vice SUG-general VT-15 SUG-general HT-13 till VT-15
Linnea Skadedjuret
Anna-Lotta Lex
Matilda Bambi SUG-general HT-12 till HT-13
Hanna Unitard Myssloksmamma
Frida Kapten Parra
Sanna MaMa SUG-mamma
Emma Ligga?!
Moa Fokus
Bones Rocky Kassako VT-15
Micke (Jesus) Radagasque
Elias Cute
Mia Godego


Suglingar
Sugling är aspar till S.U.G. vilka känns igen på sina orangea hjälmar och hjälpsamma krattor samt att de allt som oftast sitter fastkedjade i en S.U.G.are.

Namn Påbörjade Smeknamn
Thomas VT-15 Phiido

Externa länkar[redigera]