Qult

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Hoppa till: navigering, sök

Qult[redigera]

SovSäx
logo
Grundat:  ?
Grundat: Jönköping
Skola: Jönköpings Högskola
Ordförande:  ?
Aktiv förening? Ja


En gång det första sexmästeriet på Jönköpings Högskola som sedan disolverat och idag är en reseförening för alla resglada Jönköpings-studenter.

Disorgenisationen som den är idag grundades på Jönköpings studentpub Akademien när två mystiska män drog in Basse i toaletten och där tog de under skumma former beslutet att Qult skulle återuppstå ännu en gång. Basse skickade ut ett mass sms och glömde sedan bort hela saken. Hur det gick får han helt enkelt skriva in själv.

Qult idag är en resedisorgenisation baserad på Högskolan Jönköping men har fått en del exilare under årens lopp.

Qultare identifieras enklast utav det stora märket av en naken brud på röven. Många har också svarta overaller.

Vissa av dem bär västar men de västarna är från en svunnen tid och bara två av orginalvästarna syns ute på Sveriges fester. En tredje syns ibland på Akademien och en fjärde tillhör en numare gift person som lämnat hela studentlivet bakom sig. Snickarvästarna med qultmärket på är hemmabyggen.

För att gå med i Qult krävs det att man åker på tre resor under deras fana.

På första resan blir du Lämmel, andra resan blir du Rookie och på den tredje resan kan du utan allt förmycket cermoni betrakta dig som en qultare.

besök gärna vår hemsida för mer info -> www.qult.nu

Konstiga avfällningar:

QM - Qult mästeriet. Qults egna sexmästeri! Skapades under 2011 under ett mystiskt möte där helt ologiska stadgar lades. Ansvariga för Syndafloden

Qulting - en ohelig hybrid mellan Gävles Grisare och Qult. Vi vet inte hur det gick till och har inte fått höra de snuskiga detaljerna än men så fårt Choffe och Lao kommit ur sin garderob så borde det komma fram.

Exilqultare: Qultare som flyttat från Jönköping alternativt gått med i Qult men studerar på annan ort. Kan ej skapa nya Qultare.

Några lite mer välkända ansikten i qult:

Basse! Känns igen på sin distinkta doft och lömska blick när han är full. Dolly: Den som inte vet vem hon är har inte rest tillräckligt! Tältet: Bär på en av orginalvästarna och bör inte vistas i närheten av tält som håller på att slås upp.