Ganska Mycket Onsdagsfyllon

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Hoppa till: navigering, sök
Ganska Mycket Onsdagsfyllon
logo
Grundat: 2014
Grundat: Kalmar
Skola: Linnéuniversitetet
Ordförande: Spriten och Onsdagen
Aktiv förening? Ja


Ganska Mycket Onsdagsfyllon, förkortat GMO är en kvasiförening vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Klädda i overall och mörkblåa västar syns de på Cårhuset eller Sjösjukan på onsdagar. Ganska Mycket Onsdagsfyllon har 9 medlemmar.

Historia[redigera]

Det var i början av 2014 och tre studenter hade precis börjat lära känna varandra på Calmare Studentpub i Kalmar. De hade upptäckt den fantastiskt goda och dessutom billiga maten och framförallt ölen. Att även sällskapet var oerhört trevligt gjorde det hela ännu bättre. Att de gick dit på just onsdagar var för att helgerna var fulla med fester men i veckorna så hände det ingenting och som tur var hade puben öppet även då. Några onsdagar gick och de träffades och lärde känna varandra ännu bättre. På onsdagen var det alltid någon som frågade "Öl?" varpå de andra svarade "Öl!". Det dröjde inte länge förens de satt på puben varenda onsdag.

Så kom höstterminen 2014 och Calmare Studentpub hade lagts ned och det nya Cårhuset hade tvingats stänga igen på obestämd tid. Vad skulle hända med våra älskade onsdagsfyllor? Som tur var finns det en annan studentpub i Kalmar som heter Sjösjukan. Där blev de stående gäster varje onsdag mitt bland sjömän och sjuksköterskor. Så höll det på fram tills precis innan SPIIKbandyn i November då alla var i olika lag och ingen visste någonting. Onsdagen innan bandyn kläckte en av de tre vännerna idén och sa "Varför gör vi inte en grej av det? Vi är ju onsdagsfyllon allihop!" "Är vi fyllon nu också?" var det någon som svarade. "Jaa, vi är ganska mycket onsdagsfyllon" sa en tredje. Så efter att ha varit ute tillsammans varje onsdag i nästan ett år så bildades den lilla föreningen Ganska Mycket Onsdagsfyllon.


Sånger[redigera]

Onsdagsfyllona
Melodi: Bumbibjörnarna


Snälla och rara helt underbara
nu är det ute och super igen
Hörs deras sånger
som så många gånger
Djupt in på sjukan där super dom än


Hipp hurra
För här kommer onsdagsfyllona
Studsar fram emellan barerna
och vi får följa med


High rider-spriten
Den magiska riten
och visst blir man full
om man dricker utav den
Onsdagens fylla
Den måste man hylla
Fyllona kämpar och segrar igen


Hipp hurra
För här kommer onsdagsfyllona
Studsar fram emellan barerna
och vi får följa med
och vi får följa med