Caps Piraterna

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Version från den 29 juni 2016 kl. 10.48 av Duadan (Diskussion | bidrag) (Medlemmarna)

Hoppa till: navigering, sök
Caps Piraterna
logo
Grundat: 2014 april 18
Grundat: Helsingborg
Skola: LTH Campus Helsingborg
Ordförande:
Aktiv förening? Ja

Föreningen

Caps Piraterna är Helsingborgs första studentsociala Kvasiförening och reseförening. Som grundades med målet att utöka ohvvekulturen i helsingborg, lära folk Capsa och få med studenterna på Uthlandsphäster till andra campus runt om i detta avlånga land. Numera är föreningen verksam i både Helsingborg och Karlskrona. Det officiella namnet för aspiranterna är "Matroser" som åker med på olika äventyr innan de blir fullvärdiga Pirater.

Caps Piraterna använder sig utav två interna regler i caps, den ena är att så fort någon ropar tillräkligt högt "Matros Caps!" så måste alla matroser resa på sig, byta plats med varandra. Den som blir sist sittande ska tömma det den har nu framför sig.

Finns det en Caps Pirat på plats så finns det alltid möjlighet till den ädla sporten Caps. Då varje medlem och asp måste alltid ha med sig glas och kapsyler till varje anordnad uthlandsphäst, dessutom måste dessa individer tacka Ja till delta i caps minst 1 gång per fest vid vaket tillstånd.

Ett utav grundkraven för att kunna bli Matros (aspirant) är att ha deltagit i Caps Piraternas lag på minst en uthlandsphäst.

Föreningens motto är på latin och lyder: "Et Abominabitur Vos Adepto Nihil Bibe", vilket slarvigt översätts till engelska "Drink what you can get and puke nothing back".

Medlemmarna

Föreningen består för närvarande utav 7 Pirater och 1 Matros(er).

Fullvärdiga Pirater med invigninsår:

2014: Captäín Caps, Ztürhman.

2015: Gruhmfy Türtle, Shell-Åwwh, Piggeläns.

2016: Mama Caps, Fluffig Pirat.

Tryckta Märken

Externa länkar