Caps Piraterna

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Version från den 9 november 2015 kl. 12.14 av Duadan (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök
Caps Piraterna
logo
Grundat: 2014 april 18
Grundat: Helsingborg
Skola: LTH Campus Helsingborg
Ordförande:
Aktiv förening? Ja

Föreningen

Caps Piraterna är Helsingborgs första studentsociala Kvasiförening och reseförening. Som grundades med målet att utöka ohvvekulturen i helsingborg, lära folk Capsa och få med studenterna på Uthlandsphäster till andra campus runt om i detta avlånga land. Numera är föreningen verksam i både Helsingborg och Karlskrona. Det officiella namnet för aspiranterna är "Matroser" som åker med på olika äventyr innan de blir fullvärdiga Pirater.

Caps Piraterna använder sig utav två interna regler i caps, den ena är att så fort någon ropar tillräkligt högt "Matros Caps!" så måste alla matroser resa på sig, byta plats med varandra. Den som blir sist sittande ska tömma det den har nu framför sig.

Finns det en Caps Pirat på plats så finns det alltid möjlighet till den ädla sporten Caps. Då varje medlem och asp måste alltid ha med sig glass och kapsyler till varje anordnad uthlandsphäst, dessutom får dessa individer aldrig tacka nej till delta i en capscirkel vid vaket tillstånd.

Föreningens motto är på latin och lyder: "Et Abominabitur Vos Adepto Nihil Bibe", vilket slarvigt översätts till engelska "Drink what you can get and puke nothing back".

Medlemmarna

Föreningen består för närvarande utav 5 Pirater och 2 Matroser.

Fullvärdiga Pirater med invigninsår:

2014: Captäín Caps, Ztürhman.

2015: Grumfy Türtle, Shell-Åwwh, Piggeläns.

Tryckta Märken

Externa länkar