Bara lilla FeSK

Från Studentwikin.se - För studenter i tiden
Hoppa till: navigering, sök
Bara lilla FeSK
logo
Grundat: 2011
Grundat: Kalmar
Skola: Högskolan Kalmar
Ordförande: Svärdman
Aktiv förening?

Föreningen[redigera]

Nådens år 2011. Tre unga, och en inte fullt så ung, studenter sitter på Borås centralstation efter årets upplaga av Rabalder. Inom den saliga skaran har två små kvasiföreningar skapats. Bara lilla Jag och Festande Studenter Kalmar (FeSK).

Efter en väldigt intensiv runda treman kläcker plötsligt en av de överförfriskade ungdomarna en idé, "Varför slår vi oss inte ihop?", Ett rungande ja resulterade i det smått störda skötebarnet Bara lilla FeSK.

Bara lilla FeSK (även stundtals förkortat till BlF) känns igen på sina svarta västar med gul fyrkant på. Inuti fyrkanten finner man en björn och en flaska Aurora. Utöver detta så ses även medlemmar ofta med ugglor. Orsaken till ugglorna är okänd.

Den 24/6 år 2013 tog Bara lilla FeSK steget från att vara en Kvasiförening till att vara en, av Linnéstudenterna godkänd, Studentförening. Detta är dock mest en fancy titel och ytterligare en anledning att hålla viktiga möten och fira saker, läs skapa milstolpar på Facebook, och verksamheten är så gott som oförändrad.

Föreningen är verksam på Linnéuniversitetet i Kalmar och på Linköpings Universitet

Medlemmarna[redigera]

Föreningen består för närvarande utav 9 medlemmar och 1 ASP.

Externa länkar[redigera]